Waar innovatie begint

Gedreven door innovatie

De afkorting BPA is van BluePrint Automation. Wij zijn producent van verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor de voedingsindustrie. Je moet dan denken aan zakjes chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas of ijsjes. Eigenlijk zo'n beetje alles wat je in de supermarkt koopt en uit een grootverpakking komt. Ontzettend uiteenlopend dus, en daardoor is geen één machine hetzelfde.

We zijn een familiebedrijf waar mensen centraal staan. Getalenteerde mensen geven we heel graag een kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Het beste uit jezelf halen bereik je met creatief samenwerken. Wanneer talent en motivatie samenkomen zien we de beste oplossingen ontstaan. Onze klanten mogen dat ook van ons verwachten. Ons werk wordt beloond door een hoge klanttevredenheid, en dat geeft dan weer extra energie om het beste uit onszelf te blijven halen.

Ons hart ligt bij het maken van innovatieve machines die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Op dit moment ontwerpen, assembleren én installeren wij 190 machines per jaar vanuit onze productielocatie in Woerden. Dit doen wij samen met 330 gepassioneerde medewerkers. Wat ons geheim is? Wij denken de informele en open cultuur, veel dynamiek en dan bedoelen we dat we echt het verschil maken in onze branche. Vanzelfsprekend wordt hard werken beloond met uitstekende arbeidsvoorwaarden, een mooi salaris en veel gezelligheid en ontspanning na het werk.

Sluit aan bij BPA

Om onze innovatieve processen te optimaliseren staan we altijd open voor nieuw talent. Met elkaar vormen we een prachtig mooi bedrijf waar iedereen waarde aan toevoegt. BluePrint Automation groeit, nationaal en internationaal. Mensen, kennis en vooral nieuwe inzichten maken dat mogelijk. Wil jij met ons meegroeien en jouw kwaliteiten echt tot hun recht laten komen? Sluit dan ook aan bij BPA. Veel of weinig ervaring, bij ons vind je leuke banen met toekomst. 

Bekijk vacatures

Waar we voor staan

Oog voor detail

Creatief meedenken en als team de allerbeste oplossingen realiseren. Als dat jou aanspreekt pas je bij BPA. We doen specialistisch werk, zijn kritisch en hebben oog voor detail. Op die manier halen we het beste uit onszelf.

Flexibel en klantgericht

Iedere klant heeft andere wensen en eisen en geen verpakking is hetzelfde. Soms veranderen de afmetingen van de producenten zelfs gedurende het project. Dit vraagt om een flexibele houding van onze medewerkers, je moet snel kunnen schakelen. Gelukkig sta je er nooit alleen voor, maar ga je deze uitdagingen samen met je collega’s aan!

Vertrouwen in elkaar

Weet dat je er nooit alleen voor staat. Hoe groot de uitdaging soms ook is, je kunt altijd vertrouwen op je collega's. Door kennis op te doen en vooral te delen zien we onze mensen groeien. Zo leer je elke dag.