Stage | Mechatronica & Elektrotechniek | MBO| studiejaar 2021/2022

Job description

Wie zijn wij?

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen, assembleren én installeren wij 170 machines vanuit onze productielocatie in Woerden. 

Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 60 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening. 

In de vestiging in Woerden werken momenteel 300 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning. Zo vieren wij 1x per week de verjaardagen van de collega's en jubilarissen en zijn er diversen personeelsfeesten per jaar.

Requirements

Volg jij een technische MBO opleiding en heb jij interesse in een stage bij BPA? Dan komen we wij graag met jou in contact! 

Let op! alle technische stageplekken voor dit schooljaar zijn inmiddels vervult. Vanaf september 2021 zijn er weer stageplekken beschikbaar.