Stage HBO/ WO - september 2021

Job description


Over Ons

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen, assembleren én installeren wij 190 machines vanuit onze productielocatie in Woerden.

Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 60 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening.


In de vestiging in Woerden werken momenteel 320 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning. Zo vieren wij, als het weer kan, 1x per week de verjaardagen van de collega's en jubilarissen en zijn er diversen personeelsfeesten per jaar.


Zowel binnen Engineering als Montage zijn er verschillende mogelijkheden voor stageopdrachten. Je kunt bij ons zowel stage lopen als afstuderen. In 2019 zijn wij uitgeroepen tot beste leerbedrijf in de Techniek van de provincie Utrecht. 

 Bekijk onze corporate video voor een sfeerimpressie. 

Requirements

Wij hebben 1 opdracht (Machines met camerasystemen) over voor een hbo Technische Bedrijfskunde student, gecombineerd met een student industriele automatisering of mechatronica. Start is mogelijk vanaf april 2021. 


Opdracht omschrijving: 

Onderzoek naar het uitrusten van machines met een camerasysteem waarmee we klanten beter en sneller kunnen ondersteunen in geval van storingen, vragen, optimalisatie, etc.. vanuit techniek geeft het de mogelijkheid om sneller en efficiënter root cause analyses uit te voeren. Wat ons betreft omvat het onderzoek minimaal de volgende aspecten en is het resultaat een werkend proof of concept.

Aspecten (minimaal maar niet beperkt tot):

  • Klantonderzoek (bereidheid, behoefte, propositie, verdienmodel)
  • Privacy
  • Verbinding, bereikbaarheid, netwerk
  • Camera systeem (opslag capaciteit, looping, beeldkwaliteit, etc..)
  • Technische implementatie in machine families
  • Kosten/baten, ROI, investeringsvoorstel
  • Extra aandacht voor de praktische implementatie zodat het niet faalt op: verbinding VPN/e-won, toegankelijkheid klantennetwerk, etc.


Vanaf september hebben wij weer 4 tot 6 nieuwe stageplekken beschikbaar. De opdrachten zullen wij mei bekend maken. Wil je op de hoogte gehouden worden? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie.