Stage HBO/ WO - februari 2021

Job description


BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen, assembleren én installeren wij 170 machines vanuit onze productielocatie in Woerden.

Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 60 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening.

In de vestiging in Woerden werken momenteel 300 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning. Zo vieren wij 1x per week de verjaardagen van de collega's en jubilarissen en zijn er diversen personeelsfeesten per jaar.


Zowel binnen Engineering als Montage zijn er verschillende mogelijkheden voor stageopdrachten. Je kunt bij ons zowel stage lopen als afstuderen. In 2019 zijn wij uitgeroepen tot beste leerbedrijf in de Techniek van de provincie Utrecht. 

 Bekijk onze corporate video voor een sfeerimpressie.

Requirements

Helaas zijn alle afstudeeropdrachten voor februari 2021 inmiddels vergeven. 

Ben je nog opzoek? Kijk dan eens op de maak top 100! Wellicht staat daar nog bedrijven die je verder kunnen helpen.