Elektro Monteur | Machinebouw

Job description

Over ons

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen én assembleren wij ongeveer 180 machines vanuit onze productielocatie in Woerden.


Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 60 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening.


In de vestiging in Woerden werken momenteel 320 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning. Zo vieren wij 1x per week de verjaardagen van de collega's en jubilarissen en zijn er diversen personeelsfeesten per jaar.

Bekijk onze corporate video voor een sfeerimpressie.


Wat ga jij doen?

Als Elektromonteur werk je in een mechatronisch team van 5 monteurs binnen de assemblage.  Samen bouwen jullie een (nieuwbouw) machine van begin tot het einde. Als elektromonteur ben je mechatronisch ingesteld, maar heb je een lichte voorkeur voor elektrotechniek. Binnen het team ben jij onder meer verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van elektrocomponenten, het testen van in- en uitgangen van PLC’s met elektrospanning en pneumatiek. Ook regel jij verschillende motoren en motoraandrijvingen in volgens handleiding, sluit jij verdeelkasten aan codeer jij elektrocompenten en draden. Daarnaast voer je ook mechanische werkzaamheden uit, zoals het assembleren van mechanische modules en het aansluiten en plaatsen hiervan in het frame.  


Iedere machine is anders, dat maakt het werk afwisselend. Samen met het team verdelen jullie het werk. Er is veel ruimte voor vrijheid en eigen inzicht. 

Voor deze rol zijn we specifiek opzoek naar iemand die op termijn zou willen doorgroeien tot voorman. 

 

Benieuwd naar onze machines? Klik dan hier

Requirements

Wat breng jij mee?

 • MBO-4 Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Je bent flexibel, werkt netjes en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Kennis van bedrijfsmachines en de eisen waaraan deze op elektrotechnisch gebied moeten voldoen; 
 • Kennis van elektrisch schakelen, je kan elektrische schema’s lezen en aan en afkoppelen van elektromotoren en frequentiedrives;
 • Beheersing van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal.

 

Wat bieden wij?

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, pensioenregeling en een onkostenvergoeding voor zakenreizen;
 • Concrete doorgroei mogelijkheden binnen Assemblage en Engineering; 
 • Naast bedrijfskleding en je eigen gereedschapskar is er aandacht voor arbeidsomstandigheden. 
 • 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen;
 • Uitstekende werkomstandigheden; zo hebben wij een eigen fitnessruimte in het bedrijfspand, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken; 
 • Ieder jaar worden er verschillende cursussen gegeven, zowel technisch inhoudelijk als softskil trainingen. 
 • Er zijn jaarlijks verschillende bedrijfs- en teamuitjes, zoals een bedrijfsfeest, sportdag, familiedag, kerstborrel en lunch met nieuwjaar. 
 • Flexibele werktijden, je kunt ervoor kiezen om te starten om 06:30 uur, 07:00 uur of om 07:30 uur. Wij werken 8 uur per dag en de pauze zijn in eigen tijd. 

Heb jij interesse om bij BPA aan de slag te gaan als elektro monteur? Dan ontvangen wij graag jou CV en motivatie. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat niet open voor externe aanbieders. Bied je toch kandidaat aan als externe organisatie, dan behouden wij ons het recht om deze kosteloos te benaderen/ aan te nemen.