BBL leerling Elektrotechniek niveau 3 of 4 - Paneelbouwer

Job description

Over ons

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen, assembleren én installeren wij 190 machines vanuit onze productielocatie in Woerden.

Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 60 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening.


In de vestiging in Woerden werken momenteel 320 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning. Zo vieren wij, als het weer kan, 1x per week de verjaardagen van de collega's en jubilarissen en zijn er diversen personeelsfeesten per jaar.


Bekijk hier onze corporate video: 


Wat ga jij doen?

Als BBL leerling Elektrotechniek kom je werken op de Paneelbouw en gaan wij jouw opleiden tot paneelbouwer. Als paneelbouwer maak jij klant specifieke panelen en/of besturingskasten aan de hand van elektrische schema’s die gemaakt zijn in Eplan door de collega’s op de electronical engineering. Je hebt een vaste werkplek met de benodigde voorzieningen. 


Op basis van schema's bouw jij zelfstandig het paneel, het hart van de besturing, compleet op. Natuurlijk krijg je de juiste begeleiding en word je stapje voor stapje geholpen bij dit proces.  De door jouw gemaakte panelen en besturingskasten, worden door jouw collega’s van de assemblage gemonteerd in de machines. De lijnen tussen engineering, paneelbouw en de assemblage zijn kort.


In totaal lopen er 14 BBL leerlingen binnen de afdeling operations, wij zijn dus bekend met de kerntaken die jij vanuit school moet behalen. Wij zijn niet alleen een erkend leerbedrijf, maar ook door het bekroond tot beste leerbedrijf in de provincie Utrecht. Wil jij een goede start maken en vooral leren door te doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Requirements

Wat breng jij mee?

 • MBO-3 of 4 Elektrotechniek of Mechatronica.
 • Kennis van elektrisch schakelen, je kan elektrische schema’s lezen en aan en afkoppelen van elektromotoren en frequentiedrives.
 • Je werkt nauwkeurig en een klein beetje perfectionistisch.
 • Je bent gestructureerd en niet snel de draad kwijt (letterlijk en figuurlijk).
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Wat bieden wij?

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, pensioenregeling en een onkostenvergoeding voor zakenreizen.
 • Concrete doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie. 
 • 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen.
 • Aandacht voor arbeidsomstandigheden, persoonlijke ontwikkeling/opleiding, flexibele werktijden etc.
 • Uitstekende werkomstandigheden zo hebben wij een eigen fitnessruimte in het bedrijfspand, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken.
 • Er zijn jaarlijks verschillende bedrijfs- en teamuitjes, zoals een bedrijfsfeest, sportdag,BPA BBQ, sinterklaas viering, kerstborrel en nieuwjaarslunch.

Ben jij geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden. Een meeloopdag kan deel uitmaken van de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat niet open voor externe aanbieders.